Dom som lämnat….

En hel del spelare har tyvärr lämnat oss till denna säsong som närmar sig med stora steg.
Tänkte jag skulle ge mig på en liten sammanfattning om dom, så att Du kan fortsätta följa dom på deras nya äventyr.

Nestor Lögdal, målvakt
Försvann egentligen mitt under förra säsongen. Skadade fingret i en bortamatch i Smedjehov mot HC Dalen. Kom sedan aldrig tillbaka. Men det berodde inte på skadan. Den sociala biten förändrades, och det gick inte längre att kombinera med hockeyn.
Ny klubb? Oklart, men har flyttat uppåt landet igen.

Oscar Gunnarsson, back
Den lovande rightarbacken väljer spel i Tingsryds AIF´s J-20 lag som huserar i SuperElit. Kommer säkerligen vara en bärande spelare i laget.

Jakob Malmsten, back
Grabbarna längst bak i bussen kommer säkerligen sakna ”Kötti”…. Hans armar har nämligen använts som pokerbord hela vintern. Nu kommer pågen med hockeysveriges största armar att frälsa sitt lag i Division 3 istället, då han valt att skriva på för Åseda IF.

Pär Karlsson, back
”Pelle Röö” väljer efter en lång och framgångsrik karriär att lägga sina 49:or på hyllan. Numera ägnar han sig åt fågelbordet som han så fint satt upp i trädet utanför köksfönstret. Där sitter han och avnjuter morgonkaffet, samtidigt som han studerar de vingbeklädda små liven.

Juho-Matias Autio, back
”Esa”, den store publikfavoriten i Borohallen väljer att göra något väldigt exotiskt. Efter hela 5 säsonger lämnar han klubben för en proffskarriär i Frankrike och i klubben Toulouse-Blagnac i franska andraligan. Det kommer, någongång under säsongens gång att dyka upp en längre intervju med Juho här på Hockeyns Bakgård. Hur lever livet i Frankrike? Vad äter man till lunch? Ja, om allt möjligt.

Niko Aitero, forward
Mannen med det magiska handledsskottet. Ny klubb är inte klar, och undertecknad har heller ingen aning om var denne vasse forward hamnar.

Joni Riihola, forward
”DJ Joulupukki” flyttar hem till Finland igen för att studera. Han kommer denna säsong att spela för sin moderklubb, IPK. Med sig hem har han givetvis postbilen, som han använde då han hämtade matlådorna till laget.

Dock okänd status på Postman Pat bilen……

Rasmus Turesson, forward
Den lovande rightarforwarden fanns med i truppen under de första månaderna på försäsongsträningen. Men valde sen att lämna, för moderklubben HA74. Potentiell sniper.

Thobias Josefsson, Center
Division 2´s bäste center de två senaste säsongerna har bestämt sig för att för första gången lämna moderklubben. Han spelar denna säsong i Division 1 med Tranås AIF. Kommer med all säkerhet bli en stor tillgång i TAIF´s satsning mot Allettan!

Joakim Andersson, forward
Mannen, myten, legenden, ”Myggan”, har efter Antalet år valt att hänga upp susp, axelskydd, armbågsskydd, benskydd, byxor, damaskhållare och eventuellt även hjälmen på väggen. Han går från spelarlegendar och Boro-ikon till en plats i båset i sin moderklubb. ”Myggan” kommer under vintern att vara Assisterande tränare, något säkerligen motståndarlagen är glada för!

Genom denna lilla summering vill Hockeyns Bakgård önska Er pågar ett stort lycka till på era nya resor!

Till sist!
Minns du Spelar/Ledarpresentationerna inför den förra säsongen? Inte? Du hittar dom här.
Tanken är att det skall göras något liknande inför denna säsong. Just för att Ni läsare kanske skall få reda på något om oss spelare som ni inte hade en aning om innan. Vilket är #26 ”Tony”s smultronställe? Vad äter helst #17 ”Messias” en fredagskväll?
Har du någon bra fråga som kan läggas in i dessa utfrågningar så är du mer än välkommen att sända den till mig via mail (tidd_6@hotmail.com) eller att kommentera detta inlägg med din fråga.

Det var allt för idag/ikväll Du käre läsare!
Hoppas du njuter av denna torsdagskväll lika mycket som undertecknad!

Och du, MISSA INTE Fredagslåten, Sommar-Special!! imorrn, klockan 16:07 som vanligt!

/#22 Svensson

Your email is never shared.
Required fields are marked *