VM, Åttondelsfinal-tips…..

Mästertipparen (ironi) är igång igen!
Ikväll startar slutspelet med de 2 första åttondelsfinalerna.
Här har du Slutspelsträdet!
Slutspelet och slutspelsträdet

28/6 Brasilien – Chile 1
Tips: Brasilien har kommit igång. Chile har förvisso gjort ett fint intryck sålångt, men nej. Brasilien lyfter en nivå till.

28/6 Colombia – Uruguay 1
Tips: Colombia har verkligen imponerat såhär långt. Uruguay har blivit bättre och bättre. Men, Suarez bitattack kan sätta grillor i huvet på pågarna. Dessutom lär avsaknaden av den samme märkas även om man har en sådan som Edinson Cavani kvar. Cavani kan avgöra matcher på egen hand. Men nej, jag tror Colombia är snäppet bättre faktiskt.

29/6 Holland – Mexiko 1
Tips: Holland är ruggigt bra. Man har en offensiv som få kan mäta sig med. Dessutom tycker jag att defensiven lyft. Det är färdigflinat för Mexiko!

29/6 Costa Rica – Grekland 1
Tips: Jahadu. Hur många hade trott på en sånhär åttondel före mästerskapet? Drömläge för Grekland. Men jag hoppas starkt på Costa Rica, som iallafall vill över på offensiv planhalva. Costa Rica har ju dessutom gjort ett fantastiskt mästerskap såhärlångt. Nog vore dom fullt förtjänta av att nå kvarten!

30/6 Frankrike – Nigeria 1
Tips: Nigeria kommer bli en munsbit för Frankrike.

30/6 Tyskland - Algeriet 1
Tips: Algeriet har imponerat stort med en offensiv och löpvillig fotboll. Men hur står man sig mot det stora och mäktiga Tyskland? Jag tror stenhårt på Tyskland. Man kommer mala ner algerierna i skosulorna och ta en relativt komfortabel seger tillslut.

1/7 Argentina – Schweiz 1
Tips: Argentina ställs mot ett ungt och piggt Schweiz som inte har någonting att förlora. Kan bli en lurig tillställning då Argentinas försvar inte är alltför skräckinjagande. Just det försvaret har väl inte ställts på några större prov hittills heller. Kanske kan Shaqiri, Xhaka och de andra snabba pågarna ställa till det? Men njae, Argentina tar sig vidare.

1/7 Belgien – USA 1
Tips: Belgien växlar upp. USA, nja… Är ganska säker på att jänkarna får sig en rejäl omgång av Hazard & co.

Vi får la se hur jag lyckas med detta tipset!
Klart är att vi har några fantastiska matcher att njuta av!

Hockeyns Bakgård önskar dig en riktigt riktigt fin helg!

/#22 Svensson

Your email is never shared.
Required fields are marked *